Hi, nice to meet you!

Mijn naam is Fleur en ik ben gediplomeerd grafisch vormgever en fotograaf. Sinds enkele jaren werk ik als freelancer en houd ik mij bezig met het ontwerpen van onder andere logo's en huisstijlen, drukwerk zoals posters en flyers en design voor social media en e-commerce. Daarnaast ben ik ook actief op het gebied van productfotografie. 

 

In 2007 startte ik met mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum Utrecht waar ik kennis maakte met de ontwerpprogramma's van Adobe waar ik op de dag van vandaag nog steeds mee werk en hier mijn vaardigheden en creativiteit in ontwikkelde. Op de opleiding kwam ik tevens in aanraking met fotografie en kreeg steeds meer interesse in dit vak. Na het behalen van mijn diploma besloot ik naast 

vormgeving ook verder te willen in de fotografie en haalde hier in 2015 mijn diploma voor. Door de combinatie van beide vakken kan ik de opdrachtgever het totaalplaatje bieden. 

Ik werk met plezier aan mijn opdrachten waarbij het mijn doel is om ideeën van de opdrachtgever om te zetten in een mooi eindproduct. Een uniek ontwerp, oog voor detail, goede service en aandacht voor de wensen van de klant staan hierbij voor mij centraal. 

 

Ik help je graag met het realiseren van jouw ideeën. Neem gerust contact op voor meer informatie.