Hi, nice to meet you!

Mijn naam is Fleur. Ik ben 31 jaar en woon in Loosdrecht. Wanneer ik niet achter mijn computer zit te ontwerpen, ben ik in de buitenlucht te vinden. Meestal met mijn camera in de hand.

 

Op jonge leeftijd was ik altijd al aan het tekenen dus was het een logische stap om na de middelbare school de creatieve richting in te gaan. In 2007 startte ik met mijn opleiding grafische vormgeving aan het Grafisch Lyceum Utrecht. Hier maakte ik kennis met de ontwerp programma's van Adobe, ontwikkelde ik mijn vaardigheden op creatief gebied en kwam ik tevens in aanraking met het vak  fotografie waar ik gedurende de opleiding steeds meer interesse in kreeg. Na het behalen van mijn diploma aan het GLU besloot ik ook verder te willen in de fotografie en rondde hier een paar laar later mijn beroepsopleiding voor af. Sinds 2015 mag ik mij zowel grafisch vormgever als fotograaf noemen. 

 

Vandaag de dag combineer ik beide vakken als freelancer en werk ik met veel plezier aan uiteenlopende en uitdagende opdrachten waarbij ik de opdrachtgever het totaal plaatje kan bieden. Ik help ook jou graag met het realiseren van jouw idee. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

 

Instagram•  Pinterest  •  Facebook