Professionele foto's van jouw producten


Goede productfoto's zorgen voor meer conversie. Hoe fijn is het om dit werk uit te kunnen besteden zodat je meer tijd over houdt voor je webshop? In mijn studio aan huis fotografeer ik je producten waarna ik ze optimaal na bewerk met als resultaat een professionele serie foto’s die een helder en duidelijk overzicht geeft van jouw collectie. 

Werk in opdracht van The Spice of Life, Naturae Design en Elveys Jewelry

Werkwijze

Vooraf bespreken we de styling opties. Hoe wil je je producten gefotografeerd? Ik werk geheel naar jouw wensen. Vervolgens ontvang ik de producten die ik voor je ga fotograferen. Hierbij maak ik gebruik van natuurlijk daglicht en een soft box. Doorgaans kan ik een batch van 50 standaard productfoto's in een week tijd aanleveren inclusief na bewerking. Het enige dat jij nog hoeft te doen is ze uploaden naar je website. 

Meer info & tarieven

Momenteel fotografeer ik voornamelijk sieraden en accessoires, maar andere kleine producten voor mijn lens is uiteraard geen probleem. Wil jij ook professionele productfoto's of mooie sfeerbeelden voor je webshop? Voor standaard productfotografie hanteer ik een prijs per foto en voor sfeerfotografie mijn uurtarief. Wil je meer weten over mijn werkwijze, apparatuur of tarieven? Neem hier gerust contact op!