01 - Logo & branding design

 

Al enkele jaren werk ik met passie aan het ontwerpen van logo's en het creëren van huisstijlen en inmiddels weet ik precies waar een krachtig design aan moet voldoen. Ik help je graag om jouw bedrijf of merk op de kaart te zetten, compleet van een logo tot banners en het perfecte kleuren schema! 

 

LOGO DESIGN 

 Samen nemen wij de identiteit van je bedrijf onder de loep waarna ik deze vertaal naar een uniek en eigentijds logo waar je weer jaren mee vooruit kunt! 

 

BRANDING 

Een nieuw logo met bijpassende elementen zoals een brandboard, visitekaart, e-mail handtekening en indien gewenst briefpapier, offerte en factuur. 


02 - Print design

 

DRUKWERK — Posters, flyers, advertenties waar je mee op valt! Daarnaast ontwerp ik onder andere  visitekaarten, thank you cards, stickers, verpakkingsmateriaal, folders en brochures. Allemaal op maat en naar jouw wensen gemaakt. Heb je hier ook beeldmateriaal voor nodig? Indien gewenst kan ik dit ook verzorgen. 

 

KAARTEN — Bijzondere gelegenheden zoals een bruiloft, geboorte en of jubileum vragen om een mooie uitnodiging of kaart. Wanneer je op zoek bent naar een uniek ontwerp of een specifieke wens voor het ontwerp hebt kun je bij mij terecht. Regelmatig wordt ik benaderd voor het ontwerpen van een persoonlijke trouw, rouw of geboorte kaart waarbij ik geheel naar de ideeën werk die jij in je hoofd hebt. 


03 - Web & social media

 

Verkoop je producten online en heb je hier mooie foto's en andere visuele elementen voor nodig? Bij mij ben je aan het juiste adres. Na zelf webshop eigenaar te zijn geweest, heb ik veel ervaring opgedaan in het maken van beeldmateriaal, content en meer en kan ik alles wat je nodig hebt op dit gebied voor je realiseren.

 

PRODUCT FOTOGRAFIE — Professionele foto's van jouw producten. Vrijstaand op een witte achtergrond om een duidelijk overzicht van je collectie te geven, of juist in een mooie setting gefotografeerd. 

 

WEB & SOCIAL MEDIA — Visuele elementen voor je webshop en / of social media zoals story highlight covers en stickers voor Instagram en custom posts. Ideaal voor give-aways, sales acties en meer!


Ben je op zoek naar iets anders? Stuur mij gerust een bericht om te bespreken wat je in gedachten hebt!